Make Up * Cosmetice * Inspiratie * Stil * Trucuri Glamour * Tendinte

sâmbătă, 14 august 2010

Cum sa transpiri mai putin


Transpiratia este un fenomen cat se poate de normal. Ea ajuta la reglarea temperaturii corporale. Daca temperatura corporala creste, glandele sudoripare incep sa reduca temperatura prin eliminarea unei cantitati de sudoare.

Aceste glande sunt localizate pe tot corpul, insa cele mai deranjate si primitive sunt cele de la subrat. Ele erau folositoare omului atunci cand locuia inca in pestera, pentru a face cunoscuta prezenta sa de la distanta. Cu siguranta in secolul nostru nu mai avem nevoie de asa ceva, decat daca vrei sa-i tii pe cei din jur la 50m distanta de tine.:)

Transpiratia e inodora: mirosul neplacut survine in combinatie cu bacteriile

Trucuri:

- foloseste un antiperspirant dupa dus
(acesta contine substante care reduc cantitatea de transpiratie si evita mirosurile neplacute).Antiperspirantul il gasesti sub forma de spray,roll-on lichid sau stick.

- foloseste deodorant ( nu e atat de eficient - acesta doar mascheaza mirosul)

-servetele umede antiperspirante.





- schimba antiperspirantul regulat pentru un maxim de protectie
(organsmul se obisnuieste cu produsul iar acesta incepe sa-si piarda din efect)

- antipersiprantele si deodorantele care contin alcool pot dauna pielii sensibile.

-foloseste mereu aceste produse pe pielea curata

-pentru maxima protectie si confort foloseste antiperspirant + deodorant ( indicat din gama parfumului pe care il folosesti, vei fi surprinsa de diferenta)

- nu exagerati, nu utilizati produse care contin aluminiu, incercati sa folositi produse naturale pe baza de uleiuri esentiale, cititi cu atentie prospectul produsului inainte de folosire

- cauta in farmacii o pudra mentolata si tamponeaza zona din cand in cand

- frica de transpiratie te va face sa transpiri mai mult- nu te mai gandi la ea

- pentru tratarea transpiratie in exces ,o solutie mai costisitoare, este injectarea cu botox. Aceasta are efect pana la 9 luni.

Ce mai trebuie sa stii
Transpiratia excesiva (hiperhidroza) poate fi provocate de:
-anumite alimente
-medicamente (ex:antidepresive,antihipertensive)
-anumite afectiuni(ex:diabet,afectiuni ale tiroidei)
-infectii
-menopauza,etc

Mergeti la medic pentru un diagnostic corect.

Va pup si o zi cat mai fresh!

Opss zone:




8 comentarii:

Oana Roxana spunea...

Julia facea vreo demonstratie? E trucata poza? Hmm! Libera exprimare. :)
E aiurea pentru unele persoane.Cunosc cazuri in care se spala de cateva ori pe zi,dar tot miros.Nu e vina lor.Stiu ca nu despre asta e vorba in articol,dar am facut o paranteza.
Cei care transpira mult au avantajul ca slabesc. :)

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un mail ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
Mulţumesc,
Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

Ai primit un Blog Award de la mine. :)

Cris spunea...

am incercat tot :( mai putin botoxul... ai mai multe detalii despre cum functioneaza exact? merge pe bune?

ms de rasp, poate stii mai multe

te astept si pe la mine

http://konadnails.blogspot.com/

Deedee spunea...

@:Oana Roxana:da, impotriva deodorantelor,pentru ca dauneaza mediului inconjurator :S
@Vlad: tinem legatura
@Shopperita: multumesc mult:*
@Cris: se injecteaza botox cu un ac special iar acesta paralizeaza glandele sudoripare din acea zona, deci uiti de transpiratie pentru o lunga perioada de timp. Stiu ca acest tratamet se face si la noi in tara dar nu e suportat de casa de asigurari, din acest motiv e putin costisitor.

siginutz spunea...

hehe, uitasem de faza cu "marcatul teritoriului". da, si, pe langa bacterii, mirosul urat de transpiratie mai poate denota o necesitate crunta de detoxifiere a organismului. Pielea este loc de transfer, sa zicem asa, ce nu iese prin urina si fecale, iese prin piele. :) nice blog, ne-am adaugat pe FB ca sa reusesc sa vizionez, ca sunt ocupata pana peste cap :) pe twitter te-as vedea si mai bine. succes :)

siginutz spunea...

ah, cat despre poze, cea cu Julia Roberts, cel putin, sunt sigura ca e lucrata in Photoshop.

Deedee spunea...

@siginutz: nu e lucrata:(..Julia facea o demonstratie, e nebuna:))
Te pupic

 
Trucuri © 2007 Template feito por Templates para Você