Make Up * Cosmetice * Inspiratie * Stil * Trucuri Glamour * Tendinte

luni, 26 iulie 2010

Produse pentru par si tratamente impotriva caderii


Mi se intampla de multe ori sa nu am chef sa ma machiez. Totusi nu ies niciodata din casa fara putin fond de ten, mascara, blush si luciu de buze. Imi place sa recurg la trucul meu salvator - bucle sau o coafura mai elaborata, eventual cu mult volum (ador parul cu muuuult volum.)

Aspectul parului pentru mine conteaza extraordinar de mult. Am incercat zeci de culori, toate nuantele de saten, blond, brunet. O singura data am fost roscata, pentru doua zile. Blondul mi-a placut enorm dar era foarte dificil de intretinut si parul meu deja nu mai facea fata.

Am ramas de vre-un an adepta brunetului dar si aici experimentez nuante de brunet perlat pana la saten foarte inchis.

Dupa toate experimentele capilare parul meu uneori se resimte. O data pe luna trebuie sa merg obligatoriu la salon pentru varfurile despicate si tratament.

De ceva timp am descoperit cateva produse de care sunt foarte multumita. E vorba de gama Elseve Color Vive de la L`oreal. Sunt concepute special pentru parul vopsit si au filtru UV.

Samponul curata incredibil de bine. Asta e perfect pentru ca folosesc produse cu fixare foarte puternica. Imi place sa-l aplic de mai multe ori pana cand simt parul 100% curat.

Balsamul netezeste si descurca parul. Asta doar in cateva secunde. Daca ai parul degradat efectul se vede repede. Imi spal parul (din pacate) in fiecare si uneori daca ma grabesc folosesc doar samponul si balsamul. Oricum ma multumesc pe deplin.

Un alt produs care imi place e tratamentul reparator. E la fel ca balsamul doar ca e mai concentrat si nu trebuie sa-l lasi o vesnicie sa actioneze. Eu il folosesc de 2-3 ori pe saptamana..uneori impreuna cu balsamul sau direct dupa samponare.

Game Elseve mai cuprinde si o masca, am auzit numai cuvinte de lauda despre ea, insa nu am folosit-o pana acum.

In perioadele cand sunt foarte stresata sau obosita imi cade parul ceva de cosmar. Am incercat o groaza de tratamente. O parte din ele isi pierd efectul in timp. De ceva vreme am dat peste doua produse minune.

E vorba de Zinkit- coprimate efervescente. Flaconul contine 20 de comprimate. Il recomand tuturor persoanelor care au probleme cu caderea parului. Are efect si asupra unghiilor. Eu iau 10 comprimate si apoi fac pauza. De obicei imi sunt suficiente ca sa stopeze caderea parului. Acest mineral minune rezolva foare multe probleme. Cautati mai multe informatii despre zinc, sunt sigura ca o s ava fie de ajutor.



Tot pentru caderea parului folosesc o masca tratament de la Kallos cu miere. Nu stiu cum sunt restul produselor de la Kallos dar asta e foarte buna si costa foarte putin(in jur de 5-6 lei cred). Pe prospect scrie ca trebuie lasata 30 de minute ,insa lenesa de mine nu are rabdare. Eu o las pe par in jur de 5 minute si hidrateaza foarte bine. Plus de asta, aplicata regulat, stopeaza caderea parului. O folosesc cand fac tratamentul cu zinc, ca o completare pentru acesta.



Nu uitati: caderea excesiva a parului poate evidentia o problema de sanatate, nu ezitati sa mergeti la medic.
Sper ca v-am putut fi de folos.
Sa aveti un par cat mai sanatos!

Grandma`s beauty routine



Daca te nasti in 1929 si tineretea ta se desfasoara intr-un mediu rapus de razboi atunci ingrijirea pielii trece automat pe locul doi(trei sau patru). Unde sa mai pui ca alternativele pentru produsele de ingrijire erau limitate.
Bunica a fost o femeie simpla si totusi e cea mai complexa persoana pe care a cunoscut-o vreodata.
Ma uit la minunata fiinta cu parul carunt si zambetul mereu pe buze... Ochii tradeaza o viata grea si experiente care nu vor fi niciodata uitate. Totusi pozele ingalbenite imi dezvaluie o femeie cocheta cu rochii vaporoase sau deux pies`uri, o parte create de ea. Parul a fost mereu foarte lung aranjat in coc sau impletituri complicate. Tenul , atins de soare, arata foarte luminos.

M-am uitat atent la ea zilele trecute si am intrebat-o despre modul cum isi ingrijea pielea.( Chiar si acum la 81 de ani tenul ei arata foarte bine dar ridurile de expresie adanci sunt evidente si o dau de gol.) Ea a inceput sa rada uitandu-se la trusa pe care o car mereu cu mine pentru eventuale retusuri. Mereu imi spune sa am grija cu fondul de ten oricat am incercat eu sa-i explic ca e mai mult decat o crema colorata...

Asadar singurul produs de makeup pe care l-a folosit a fost rujul rosu, cu care se mai dadea uneori si pe pometi. Pentru fata isi prepara singura doua creme, una de aloe si una de galbenele, care erau folosite si pentru coate sau calcaie. Tenul il curata mereu cu sapun iar deseori folosea o pulbere din catina cu unt.
Pe par se spala cu sapun de casa, bere, sau recolta apa de ploaie.
Ce nu ii lipsea niciodata era colonia pe care o folosea in zilele de sarbatoare, duminica sau cand se ducea in vizita.

Acum, de fiecare data cand o vizitez, ma asigur daca mai are parfum, sampon, crema de fata si o crema foarte hidratanta pentru maini si NICIODATA nu trebuie sa uit de balsamul de buze cu aroma fructata. Ultima data ii cumparasem trei, ca sa fiu sigura..:)).

vineri, 23 iulie 2010

Some favorites



"Pick the day. Enjoy it - to the hilt. The day as it comes. People as they come... The past, I think, has helped me appreciate the present - and I don't want to spoil any of it by fretting about the future."
Audrey Hepburn



Actorul (mai putin omul).
Unul dintre cei mai talentati actori ai tuturor timpurilor.
The Godfather e filmul unde Marlon Brando atinge superlativul absolut in rolul lui Vito Corleone.

"An actor is at most a poet and at least an entertainer."
Marlon Brando



"Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening."
Coco Chanel



Parintele managementului.

"Management is doing things right; leadership is doing the right things."
"The best way to predict the future is to create it."
Peter Drucker



Talent, nonconformis, originalitate..cateva din caracteristicile care au facut-o celebra.
Maria Tanse a fost o mare iubitoare de arta si moda.
Colaborare sa cu serviciile de spionaj ale aliatilor impotriva Germaniei lui Hitler au transformat-o in agent secret.
"America a avut-o pe Marlyn Monroe, Franta pe Edith Piaf, noi, pe Maria Tanase."

joi, 22 iulie 2010

Review Yves Rocher

Am primit cadou de la o prietena sapunul oriental cu ulei de masline de la Yves Rocher. E din gama Tradition de Hammam, o gama care imbina uleiul de masline cu cel de argan si note florale de iasomie si trandafir. Imi place ca e foarte soft, nu usuca pielea si miroase foarte bine. Stiu ca sapunul negru in general e folosit si pentru par, trateaza matreata, insa neavand probleme de genul nu am incercat.



Un alt produs foarte bun e Uleiul de masaj pentru maini si unghii Arnica Essentiel. La inceput nu m-a incantat absolut deloc pentru ca se absoarbe foarte greu in piele dar apoi am descoperit ca aplicat pe pielea uda catifeleaza si hidrateaza foarte bine.



Iar ultimul produs (but not least) e parfumul Iris Noir. Il folosesc mai mult iarna pentru ca are un miros foarte puternic. Imi place ca nu trebuie aplicat de foarte multe ori. Contine note de iris si bergamota imbinate cu patchouli. E un parfum foarte misterios creat de Nathalie Gracia-Cetto.

Noile haine vechi


Am dat peste un articol foarte interesant zilele acestea ( din pacate nu mai retin exact site'ul) si vreau sa va impartasesc cateva idei.

Toate avem in garderoba haine care nu mai sunt in trend. Asta nu inseamna ca trebuie sa le aruncam. Am investit timp si bani ca sa le procuram deci nu le putem lasa ascunse.

Cauta in sifonier urmatoarele:

- camasa alba - merge imbinata cu pantaloni scurti ( normali sau denim)
- rochiile - potriveste o curea lata, vor arata foarte bine
- jeansii vechi - ii scurtezi, se poarta jeansii taiati. (Sau Boyfriend`s jeans pe care ii poti rula pana la glezna, merg perfect cu sandale.)
- tricoul alb - cu pantaloni scurti si vesta sau accesorizat cu o esarfa

Folositi-va imaginatia!
Spor!

Wishlist time



Astazi am conceput o lista cu must have`uri. Imi trebuie neaparat o pudra noua, un blush si un fond de ten. Fond de ten pentru ca sunt din ce in ce mai bronzata iar restul sunt interdependente. O sa caut la Revlon, sper sa-mi fie de ajutor..


Rasfoiam revista In Style si am vazut Maybelline Mineral Powder. Zicea acolo ca impunatateste textura pielii, confera luminozitate si reduce roseata. O sa o cumpar sa vad care e adevarul. Astept si review`urile voastre daca o folositi.

marți, 20 iulie 2010

Review Maybelline


Mi-am luat un Maybelline Affinitone Mineral (nuanta 40 Fawn) pentru ca e vara si simteam nevoia de ceva usor. E ok raportul calitate-pret, acoperire lejera, e suficient sa folosesc un corector. Imi place ca se intinde foarte bine cu pensula chiar daca nu contine talc. Am impresia ca tenul chiar "respira". E un produs foarte bun pentru cele care nu au probleme cu tenul sau care folosesc fond de ten lejer.
As incerca si Dream Satin Liquid. Daca il folositi lasati-mi si mie o parere.



Un alt produs e mascara Volum'Express Falsies, de care nu sunt foarte multumita. Eu am deja genele lungi si curbate, vroiam un plus de volum insa nu se descurca prea bine. Dafapt mai mult incurca. Ar trebuie sa dea un aspect de gene false insa rezultatul nu e atat de spectaculos si daca nu aplici cu atentie te trezesti cu gene lipite. Un plus ar fi look'ul dramatic pe care il ofera negrul intens. Ma intorc deci la Loreal Intensifique care imi place cel mai mult.

Some Amway



Acum doua sapt mi-am comandat cateva produse de la Amway si o sa va impartasesc cateva pareri. Sunt fana sapunurilor cat mai naturale posibil. Din nefericire unde locuiesc am putine alternative, asadar totul trebuie cumparat online, prin comenzi la distribuitori sau mai am varianta de condus o ora jumatate. Cele care locuiesc in provincie inteleg situatia..

Mi-am cumparat trei batoane de săpun cu glicerină şi extract de miere de la Amway din gama Body Series. Costa in jur de 40 lei si e indicat celor cu pielea sensibila sau uscata. Nu ma asteptam la ceva iesit din comun(pana la urma e un sapun) si Amway la categoria "natural" mai are putin de lucrat. Oricum m-a surprins placut. Sunt foarte soft, nu usuca pielea. Singurul dezavantaj e ca un baton poate fi utilizat maxim de doua ori pentru corp si cam 4 ori pentru maini.

Un produs de care sunt foarte dezamagita e Lotiunea de corp de la Body Series. Sa zicem ca ar merge daca e foarte cald si ai pielea normala sau grasa. De obicei eu folosesc creme cat mai hidratante dar am zis ca fiind vara ar trebui sa incerc ceva mai light - cum ar fi o lotiune. Asta a fost ultima data :)).

Mi-am mai luat o Pasta de dinti Glister, cred ca e a patra oara cand o comand. Acum nu stiu exact ce efect are pe termen lung pentru ca eu folosesc trei paste de dinti , din cauza ca ma plictisesc de ele, si folosesc cate una in fiecare zi. Oricum dupa periaj simti dintii foarte curati. Costa in jur de 25 de lei.

Am completat pasta cu un Spray de gura Glister pentru ca sunt fumatoare si spray'ul asta nu-mi lipseste din poseta. Imi place mult pentru ca e concentrat.

Cam atat de la Amway pentru moment. PS: puteti incerca sapunurile dar o alternativa mai buna pentru ele ar fi Lush.

Scump si bun, ieftin si prost?


Saptamana asta mi-am dat seama de doua ori ca nu e asa. Am fost la mare, pe litoralul romanesc din lipsa de timp si am achizitionat fortata de imprejurari doua produse cosmetice de care sunt foarte multumita.

Unul din ele mi l-a luat prietenul meu de la un magazin de pe plaja. E vorba de o lotiune spray pentru plaja. M-am albastrit la fata cand am vazut ca scrie "Exotic". Nu stiam daca sa rad de nervi sau sa plang.
In fiecare an fac alergie solara si mi-e frica sa folosesc altceva decat Nivea. Oricum aveam ceva de mers pana la farmacie ca sa-mi cumpar ce vroiam dar m-am conformat si am folosit-o pana la urma.
Ei bine spre surprinderea mea lotiunea a facut minuni. Are factor de protectie 10 (ceea ce pentru mine e perfect - am tenul mai inchis si eram si putin brozata), extract de galbenele si e recomandata si persoanelor cu piele sensibila. Ceea ce m-a uimit a fost ca nu am mai facut acea alergie urata si nici nu m-am ars chiar daca am exagerat cu soarele primele doua zile.
Deci fetelor v-o recomand cu incredere daca nu aveti timp sa va cumparati altceva.

Al doilea produs de care vreau sa va vorbesc e o lotiune de corp de la Elmiplant de care sunt foarte multumita. Eu am piela uscata desi tenul e mixt. Mi-am cumparat lotiunea tot la mare dintr-un supermarket, mai mult din curiozitate pentru ca vazusem produsele intr-o revista.

O scurta descriere a celor de la Elmiplant:
Elmiplant iti dezvaluie secretele frumusetii naturi cu ajutorul celor 3 lotiuni cu arome senzoriale fresh-fructate care tonifiaza, catifeleaza si hidrateaza eficient pielea. Lotiunea de corp intensiv-hidratanta contine Iaurt, un cocktail natural de proteine, minerale si vitamine, care hidrateaza instantaneu zonele uscate si deshidratate. In acelasi timp, extractul de bambus hraneste si protejeaza pielea, conferindu-i o textura fina si delicata.
Pret recomandat 11,5 Ron, 250 ml (poza - cea din mijloc)

Face minuni, imi place foarte mult. Desi ma asteptam sa fie ca o lotiune e foarte cremosa si lasa pielea foarte fina. Nu va recomand in schimb daca nu va place ca pielea sa va luceasca.

luni, 19 iulie 2010

Alb - Negru pentru toamna


Stiu ca suntem in plina vara dar ieri am gasit cateva hainute foarte dragute pentru toamna. Si daca tot am fost la shopping m-am gandit sa fac un rezumat al tendintelor pentru toamna asta. O lista scurta si cateva must have`uri de unde va puteti inspira.

Asadar trece in carnetelul tau de stil urmatoarele:

- dantela
- maro'ul (a fost culoarea mea preferata o lunga bucata de timp, cred ca o sa revin :D)
- imprimeurile florale
- trenciul si jacheta in stil militar
- dandy style
- negrul, griul, rosul galben si bej
- un strop de animal print
- curele late
- cizmele la nivelul genunchilor

Cam atat pentru moment. Sper sa va foloseasca.
Shopping placut!

Ce se mai poarta vara asta..


Saptamana Modei de la Paris a dat startul curentelor in moda. Totusi nu toate avem bani de Chanel, Balenciaga sau Yves Saint Laurent. In schimb ne putem inspira foarte bine de la casele de moda. Hmm, nu e deloc greu daca iti folosesti putin spiritul de observatie.

Asadar fii atenta la hainele in culori pastelate si la tonurile calde.

Kaki'ul e la putere. ( Ai putea incerca o rochie kaki si o centura lata din piele in talie.)

Ziceam mai sus de piele pentru ca a devenit un hit vestimentar vara asta. Totusi nu se poarta tinutele din piele gen "motor".

Mai poti incerca fuste lungi, rochiile cu volane sau asimetrice.

Era sa uit de decolteul "adanc" in forma V. PS: preferabil cu pantaloni sau fuste lungi.

 
Trucuri © 2007 Template feito por Templates para Você