Make Up * Cosmetice * Inspiratie * Stil * Trucuri Glamour * Tendinte

vineri, 26 noiembrie 2010

CONCURS - trucul tau

Se apropie intr-un ritm alert luna cadourilor si m-am gandit ca ar fi momentul potrivit pentru un concurs aromat. . 
Pentru mine blogosfera feminina e una din cele mai importante surse de documentare cand vine vorba de "beauty" si citesc cu placere muuuulte postari interesante (chiar daca nu am timp sa comentez, sunt multe bloguri pe care le urmaresc constant).
Asadar..
Nu vreau sa fie doar un simplu concurs, vreau sa  invatam ceva cu aceasta ocazie..

Si acum despre CONCURS :
Premii: 
- Premiul principal este Apa de parfum Iris Noir de la Yves Rocher(Note de varf: bergamota,coriandru. Note de mijloc:  iris,seminte de ambretta. Note de baza: patchouli, boabe de Tonka.Categoria: floral-lemnos). Este un parfum puternic si foarte persistent. Face parte dintre parfumurile mele preferate in sezonul rece.
- alte doua premii speciale (surpriza - le dezvalui la sfarsitul concursului) de la Elf.


Cum participati:
1 - trebuie sa urmariti blogul prin GFC
2 - lasati un comentariu la aceasta postare in care sa ne dezvaluiti trucul (sau trucurile) vostru de beauty preferat (poate fi vorba de ingrijire,makeup.etc)
3 - la sfarsitul postarii treceti numele cu care ma urmariti
4 - pentru premiile speciale participa doar persoanele care, inafara de comentariu, posteaza pe Blog sau pe pagina de Facebook despre acest concurs (trebuie sa-mi lasati si link'ul).

Cine castiga?
O sa nominalizez cele mai interesante comentarii iar cu ajutorul Random.org voi alege comentariul castigator dupa care, tot cu Random.org, voi alege persoanele  care indeplinesc si pct'ul 4 pentru premiile speciale.(Castigatoarea parfumului nu poate participa si pentru premiile speciale).

Perioada in care se desfasoara concursul este 26.11.2010 - 12.12.2010.
Multa bafta tuturor!

41 comentarii:

chicandchip spunea...

O sa para banal dar...... Sunt mama, inca in concediu, toata ziua scutece, parc si alergatura. Nu-mi mai permit aproape deloc sa ma machez (ruj nu ca inevitabil o pup, fond de ten sau fard cat mai putin ca sigur ma va linge pe fata....de farduri nu mai zic ca nu am timp) In conditiile astea trucul meu este rimelul: se aplica repede, ma tine toata ziua, imi contureaza si imi evidentiaza frumos ochii si e stropul acela de machiaj care ma face sa ma simt femeie nu doar mama....ma simt machiata si frumoasa
Te urmaresc cu numele chicandchip
mail chicandchip@ymail.com
link http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000511257636

Anca Eliza spunea...

Buna!

Trucul meu este sa ies din rutina zilnica acodandu-mi cateva ore doar pentru mine!De obicei o data pe saptamana uit de tot stresul din jur si imi aplic tratamente pentru par, unghii, corp, fata :X tot ce e posibil. Un fel de mini spa acasa la mine :D Important este ca in acele ore sa nu ma gandesc la ce treburi am in restul zilei sau alte probleme :)
Cred ca e important pentru toate sa stim ca meritam macar o data pe sapatamana un mic rasfat.
Te urmaresc cu numele ank_eliza_01
am postat pe facebook despre concurs: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1763180644
numele profilului pe facebook este: Ciubotariu Eliza Anca
Am postat si pe blog-ul meu pe sidebar
http://ancaeliza.blospot.com

p.s. ador parfumurile de la yves rocher :X

Ema, Brasov spunea...

Chiar doream sa fac o vizita magazinului Yves Rocher de pe Republicii, Brasov. Poate vad si parfumul tau :)

carmen spunea...

Demacherea este una dintre cele mai importante etape in ritulalul de ingrijire iar acesata se realizeaza cu un disc demachiant pe care aplic lapte demachiant .Urmeaza tonifierea tenului pe care o realizez tamponandu-mi tenul cu un disc demachiant pe care aplic solutie tonica. Hidratrea este foarte importanta mai ales in sezonul rece cand tenul de cele mai multe sufera din cauza temperaturiilor scazute. Folosirea unei creme hidratante pe timpul zilei este obligatorie in sezonul rece .In aceeasi masura terebuie sa avem grija si de buze, indiferent de anotimp folosind un strugurel cu vitamine, propolis sau aloe vera. De asemenea putem prepara unele masti in casa amestecand o jumatate de lingurita de miere cu trei picaturi de propolis. Actioneaza ca o masca si face bine buzelor crapate si uscate.

Iti urmaresc blogul cu numele : carmen carmen
Contul facebook :http://www.facebook.com/profile.php?id=100000771424586
Am postat si pe blog: http://carmend.blogratuit.ro/my-blog-b1/concurs-b1-p16.htm

unika spunea...

Buna....in speranta sa nu pare stupid, de 1 luna jumate sunt pornita pe un regim alimentar sanatos si pe un mod de viata si mai sanatos.Am ritualul meu de frumusete in fiecare dimineata, ritualul de frumusete in fiecare seara si anumite procedrui faciale si corporale , dar....La un moment dat, urmare a unei emisiuni am realizat faptul ca faptul ce mananc, cum mananc, cum ma misc si ce program am zilnic.Am inceput sa ma simt mult mai bine, tenul mult mai luminos si eu singura, simt ca ma misc altfel, radiez, am tenul mult mai luminos si eu singura simt ca zbor.Deobicei se intampla, in perioada de iarna, organismul parca intra intr-o perioada :moarta: de existenta.Acuma, chiar pot sa zic ca am realizatr ca regiomul alimentar sanatos, cele 3 mese principale, 30 minute de sport (daca nu reusesc sa merg la sala, plimbatul catelului ma salveaza ), 2 litri de lichide si principalul: zambetul pe buze, bunatatea si credinta a devenit trucul meu principal de frumusete.Am de gand sa continui si din truc sa devina mod de viata, de fapt este UN MOD DE VIATA SANATOS.
O seara perfecta in continuare si o duminica linistita :)

Unknown spunea...

Buna! Trucuri d-ale mele:
pt scrub de corp- malai
pt scrub de fata - tarate de grau
pt par-o data pe sapt masca cu ulei de ricin + masline si tot ce am prin frigider: iaurt, rosie, capsuni( fara ou, nu stiu de ce dar nu-mi place)
pt fata- masca cu argila si cu ce mai gasesc prin casa.
Te urmaresc cu numele de bluonmyown sau Oana(nu stiu de ce cateodata apare unul si cateodata celalalt, probabil nu stiu eu ceva)
email bluonmyown@yahoo.com

Jade spunea...

Hello! Iata ce trucuri de beauty imi vin in minte acum:
Pentru a evita aspectul prafos pe care il poate avea pudra pe fata pulverizez peste apa termala sau apa de trandafiri, care are si rolul de a fixa mai bine machiajul. De asemenea ma mai dau cu apa de trandafiri pe fata atunci cand simt ca tenul meu o ia razna (se inroseste, incep sa imi apara tot felul de minuni pe el), fiindca aceasta are efect calmant asupra lui in cazul meu.
Folosesc iluminator pe pometi care ii da tenului un aspect sanatos.
Fiindca am buzele destul de pigmentate, ma dau cu concealer sau cu fdt si pudra inainte sa ma dau cu ruj, astfel nu se modifica nuanta rujului si acesta rezista mai mult timp.

Te urmaresc cu ID-ul Jade.
O seara placuta!

Unknown spunea...

buna te urmaresc cu numele de katie_589 (alexandra)..poi sunt de parere ca orice make-up trebuie sa aibe ca baza o piele curata fina si hidratata.Idealul meu de frumusete este un make-up cat mai natural,"No-make-up" make-up. Secretul meu pentru o piele sanatoasa pregatita pentru machiaj este:Uleiul de masline.Il aplic atat pe fata cat si pe gat/decolteu si chiar face minuni imi lasa pielea catifelata si stralucitoare.O data pe luna aplic si masca "minune" din miere pentru un ten radiant,insa nu poti radia de frumusete fara dragoste,fiindca dragostea este cel mai bun truc de beauty ;)

ciocnicoleta spunea...

buna! ca si secrete de makeup- curat fata cu malai de porunb ,unchile an fiecare seara le masez cu ulei de masline ,sprancenele ca sa le ajut sa creasca de 2 ori pe saptamana le piepten cu ulei de ricin ,nu uit cand es din casa de un strop de parfum si un rimelat de gene cu un strat de strugurel pe buze care mai mereu ami crapa ,an rest find mai mereu pe fuga cu fetita la cunparaturi ,an parc la joaca ,treburile casei nu folosesc fond de ten .o data pe saptamana folosesc o masca ten pe baza de argila .te urmaresc cu id ciocnicoleta

Anonim spunea...

O prietena, ce locuieste in Anglia mi-a zis ca ceea ce apreciaza cel mai mult la fetele pakistaneze de acolo este parul lor lung si bogat. Tot ea, mi-a marturisit ca acestea, pentru a-si pastra parul stralucitor si sanatos, aplica o data pe saptamana pe toata lungimea parului ulei de migdale, apoi isi acopera capul si il lasa sa actioneze pe timpul noptii.
Am preluat si eu acest "obicei", dar l-am adaptat. Acum parul meu se bucura saptamanal de o masca hidratanta cu ulei de masline, ulei de migdale si ulei de samburi de struguri.

Poate ca nu voi avea niciodata parul la fel de rezistent si sanatos asemenea orientalilor, dar cred ca ii sunt datoare podoabei mele capilare si cred ca merita "putina" hidratare, macar o data pe saptamana.

Te urmaresc cu numele:maddailade.
Am postat aici: http://thepurplespringgirl.blogspot.com/2010/11/concurs-trucul-tau.

Dia spunea...

Buna!
Am si eu cateva trucuri, mai mult sau mai putin bune, care nu tin neaparat de makeup, ci mai mult de ingrijire si infrumusetare.
Primul meu truc pe care l-am descoperit de curand si a avut efect bun asupra mea este balsamul dupa epilare pe care il aplic dupa ce imi epilez mustata. Ma confrunt tot mereu cu iritatii groaznice, piele uscata si cosuri, iar acest balsam, aparent destinat pentru alte zone a facut minuni, m-a ajutat sa scap de iritatie in foarte scurt timp, iar pielea nu s-a mai uscat.
Cand ma grabeam si nu aveam timp sa ma epilez pe picioare, foloseam lama, ceea ce-mi dadea bataie de cap pentru ca ma trezeam cu pete rosii pe picioare. Am furat obiceiul barbatilor si folosesc afershave-ul, pentru ca reuseste sa-mi calmeze pielea si sa nu se mai inroseasca, iar la contactul cu praful din trafic picioarele raman frumoase.
Deseori mi se intampla sa-mi cada gene, iar cand ma demachiez incerc sa evit cat pot de mult lucrul asta aplicand putin lapte demachiant pe deget si masand usor ochii pana se inmoaie tot machiajul. De aici, totul devine mai usor apoi.
Pentru ca intotdeauna mi-a placut parul cu volum, dupa fiecare baie imi usuc parul stand cu capul in jos. Nu ofera un rezultat wow, dar reusesc sa evit sa am parul lipit de cap. Tot ca parul meu sa nu-si piarda volumul, nu ma culc niciodata pe el, ci il intind pe perna.
Pentru ca oja de pe unghii sa nu-mi sara la cea mai mica atingere, aplic intotdeauna lac de unghii, acesta marind vizibil rezistenta.
Incerc sa-mi mentin tenul curat si neted cat de mult pot, iar cand dorm evit sa stau cu fata in perna, pentru ca pielea se poate strange/increti, mai ales pielea sensibila a ochilor, riscand astfel sa-mi accentuez liniile fine.
De multe ori rujurile tind sa lase dare pe buze daca nu sunt aplicate corect, de aceea imi place sa le aplic prin tamponare, pana obtin intensitatea dorita. Aspectul e mult mai natural si culoarea mai uniforma.
Desi s-ar zice ca lotiunea tonica nu este un must have, pentru mine este destul de importanta, pentru ca fara ea nu as putea sa-mi curat chiar si ultimul firicel de praf care se aduna pe fata/gat/decolteu de-a lungul zilei, este foarte buna si reimprospateaza tenul.
Pentru mine toate aceste lucruri sunt importante, desi unele nu aduc schimbari imense, consider totusi ca putin cate putin imi pot imbunatati si mentine un aspect frumos in timp.

pucca spunea...

bunaa... pare foarte interesant parfumul asa ca am spus sa particip si eu cu un truc ce m-a ajutat acum cativa ani,cand eram tanara si nelinistita.
Era primavara,era cald,eram alba si am spus ca trebuie sa ma bronzez.Zis si facut,am luat autobronzant si l-am folosit zilnic timp de o saptamana cred. Toate bune si frumoase pana au inceput sa mi se faca niste pete ingrozitoareee pe fata si pe corp[totusi cele de pe fata erau sub orice critica].
Ma spalam cat de des puteam,ma cremuiam,ma demachiam,fara sa stiu ca asta accentueaza descuamarea pielii si deci apar mai multe pete. Asta pana m-a vazut o prietena ceva mai mare si mi-a spus: " cumpara un litru de lapte si demachiaza-te cu el".toate petele au zburat efectiv de pe fata mea[dar si bronzul,de altfel:))] si m-am lecuit sa mai folosesc creme autobronzante[asta pana mi se pune pata iar].
Si ca un mic bonus,mi s-a spus ca daca vreau bronz frumos,trebuie sa mananc mult morcov.Nu am incercat asta pana acum,dar de prin februarie cred ca voi incepe sa mananc zilnic si sper sa vad si un bronz superb la vara.
Sper ca ajut pe cineva cu sfatul asta,pe mine chiar m-a salvat. va puuup.
urmaresc blogul prin twitter,numele puccadd si adresa de mail e pucca_dd@yahoo.com

Anka spunea...

Buna!
La momentul de fata am doua trucuri:):
-ulei de ricin pentru gene, care in cazul meu rezultatele s-au vazut dupa 2 saptamani(gene lungi, cu volum, curbate si usor inegrite) si pe care il folosesc in continuare.
-masca de argila pe care o folosesc pentru porii dilatati si puncte negre si o prepar astfel: intr-un vas de portelan pun doua linguri de argila si o amestec cu apa si suc de lamaie pana se face o pasta. O utilizez o data pe saptamana si da rezultate f.bune.

Te urmaresc cu numele Anka.

Si am postat despre concursul tau pe blogul meu: http://fashionbeautylifebyanka.blogspot.com/2010/12/concurs-trucul-tau.html

yoana spunea...

buna..foarte interesant blogul tau..te urmaresc sub numele de yoana.
trucurile mele:
pt gene- ulei de ricin in fiecare seara
pt ten- crema hidratanta anti rid de la 3 Chenes
pt unghii- ulei de ricin cu lamaie masat o data pe saptamana
pt par si piele -masca cu ulei de masline
http://ioanaandalex.blogspot.com/2010/12/deedee-organizeaza-un-concurs-foarte.html

Cristina spunea...

Buna! Trucul meu preferat este ca atunci cand aplic pudra de fata sau fondul de ten mineral ,stropesc cu un "puf" de apa termala pensula ,fdt/pudra aplicandu'se mai usor si mai bine. Te urmaresc cu numele "chriss", iar aceasta este postarea de pe facebook:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001094754272

albastrikmik spunea...

Trucurile mele de beauty sunt:1 Pentru supletea si fermitatea corpului se face un gomaj preparat din 2 lingurite de ceai verde si o ceasca cu apa.Se lasa frunzele la inmuiat 2min apoi se maseaza pielea cu ele cam 7 min apoi se clateste si se aplica lapte de corp. 2 Gomaj anticelulitic pt o piele ferma:se prepara din 2 lingurite cafea si 2 linguri ulei masline,se amesteca si se pun intr-un castronel.Se ia putin din amestec si se intinde pe piele apoi se maseaza circular in zonele cu celulita.Se clateste si te stergi usor,apoi se aplica o crema hidratanta. 3 Pentru un pensat fara durere:inainte de a incepe sa te pensezi, "amorteste" sprancele tamponandu-le 10 - 15 secunde cu un cub de gheata. Apoi poti trece cu curaj la pensatul propriu-zis. Intotdeauna apuca firele intre "clestii" pensetei in sensul lor de crestere, altfel risti ca radacina firului de par sa ramana nemiscata de la locul ei. Pentru potolirea rosetii pielii de dupa pensat, aplica o crema emolienta, cu efect calmant, pe toata zona sprancenelor. 4 Tratament pentru parul uscat:se prepara din două gălbenuşuri de ou, o lingură de ulei de măsline şi o lingură de rom. Amestecă totul bine şi aplică tratamentul pe părul umed, proaspăt spălat. Lasă-l să acţioneze 30 de minute, după care clăteşte cu apă călduţă. 5 Masca pt nas(pori):se prepara din o lingura gelatina o lingura lapte.Se pune la microounde pt 10 sec apoi se testeaza cu mana sa nu fie prea fierbine.Se aplica pe nas unde ai porii apoi lasi sa se usuce pana devine ca o a doua piele apoi se indeparteaza. 6 Pentru unghii albe:se ameste putina pasta de dinti cu zeama de la o lamaie,se amesteca apoi se ia cu periuta si se freaca unghiile. 7 Pentru protejarea lacului de unghii: inainte de a aplica oja se pune un strat de lac incolor(topcoat)si dupa aplicarea ojei la fel. Am postat despre concursul tau aici: http://irreversible-by-albastrik.blogspot.com/2010/12/concurs-trucul-tau-de-la-trucuri-pentru.html .Te urmaresc cu numele de albastrikmik .

albastrikmik spunea...

Buna,trucurile mele de beauty sunt:1 PENTRU O PIELE SUPLA SI FERMA GOMAJ CU CEAI:se prepara din 2 lingurite de ceai verde si o ceasca de apa.Se lasa frunzele la inmuiat 2 min apoi s maseaza pielea cu plantele,se clateste si se aplica lapte de corp. 2 GOMAJ CU CAFEA ANTICELULITIC: Se prepara din 2 lingurite cafea si 2 lingurite ulei.Se amesteca si se pun intr-un castronel apoi se ia putin din amestec si se maseaza circular in zonele cu celulita.Se clateste si te stergi usor apoi se aplica o crema hidratanta 3 PENTRU UNGHII ALBE: Se amesteca putina pasta de dinti cu zeama de la o lamaie apoi se freaca unghiile cu o periuta. 4 MASCA PENTRU PORII(NAS):Se prepara din o lingura gelatina,una lapte,se baga la microunde 10 sec.Se incearca cu mana apoi se aplica pe nas unde sunt porii,se lasa sa usuce apoi se indeparteaza. Am postat despre concurs aici http://irreversible-by-albastrik.blogspot.com/2010/12/concurs-trucul-tau-de-la-trucuri-pentru.html .Te urmaresc cu numele albastrikmik. Emailul meu este miha_blue4you

Anonim spunea...

Buna! Daca parfuul miroase la fel de delicat ca un stanjenel (iris) atunci e grozav :)Te urmaresc cu numele Ana-Maria si sunt din Iasi.
E-mail: crazi_hito@yahoo.com
Un truc bine de stiut pe care vreau sa-l impartasesc cu toate fetele este destinat parului, care dupa parerea mea este o parte foarte importanta din frumusetea unei femei. Si cum in zilele noastre parul este solicitat, stresat si la limita puterilor cel mai des din cauza placii de intins parul, am descoperit o masca care reda sanatatea parului si finetea lui. Bineinteles ca trebuie sa o folositi regulat.
Ingredinete:
-galbenus de ou (separat de albus), eu folosesc 2 pt ca am parul lung.
-ulei de masline, 2-3 linguri
-1 lingurita de miere de albine
Se amesteca pana se face o pasta omogena si se aplica pe parul uscat inainte de samponare, pentru jumatate de ora. Dupa, se clateste bine bine si se spala cu sampon. Sa nu uitati de balsam!
O sa observati cu bucurie cat de moale si placut la atingere devine parul!
Spor! Hugs

Diana B. spunea...

Trucuri am o gramada...am nevoie de ele pentru ca niciodata nu este destul timp pentru a face lucrurile pe indelete.
Cel mai important pentru mine este insa parul asa ca trucul meu preferat este uleiul de cocos pe care il folosesc pe post de spuma de par - este natural si nu imbacseste parul, din contra il hraneste si ii da o stralucire minunata si mai ales defineste perfect buclele!
Te urmaresc prin GFC cu numele DiAnais si am postat pe facebook despre acest concurs aici:
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000991789285

Multumesc mult!
Diana

eliza666 spunea...

Numele de GFC este: eliza666;
Cat despre trucul in sine, o descoperire recenta (pentru mine, cel putin) este pore refiner-ul de la Dr. Brandt, care poate reduce aspectul de pori dilatati si secretia de sebuum, asigurand un "finish" mat.

Dia spunea...

Am uitat sa mentionez ca te urmaresc sub pseudonimul Dia. Greseala mea. :(

p.tocuri spunea...

un truc simplu de care ma folosesc in special iarna este ALBIREA TENULUI (inclusiv scoaterea petelor ramase dupa stat mult la soare si pistrui) cu ajutorul Lamaii.. da..sucul de lamaie folosit pt post de lotiune TONICA face minuni.
Follower: p.tocuri
email: p.tocuri@yahoo.com

Adryana spunea...

Buna!
Unul din trucurile pe care le folosesc cel mai des, indeosebi in tmpul sesiunilor este masca cu aspirina! Cum nu dormeam noptile, aratam foarte obosita, asa ca o prietena mi-a dezvaluit acest mic truc. Aplicam o mica masca formata dintr-o aspirina sfaramata amestecata cu putina apa si deja aratam altfel. M-a surprins in mod placut acest mic truc de ingrijire a pielii si apelez la el oricand am nevoie.
Te urmaresc ca Adryana_p2008.

Chocolate spunea...

Am postat despre concurs pe pagina de Facebook.
http://www.facebook.com/note.php?created&&note_id=136332103088598&id=165003260197152

Trucul meu de frumusete este zambetul. :)

Te urmaresc cu numele de Chocolate

Mihaela Pojogu spunea...

Trucul meu - echilibrul- :
Asa cum se spune ca frumusetea vine din interior, trebuie sa avem grija de sanatatea noastra, echilibrul nostru interior, apoi va reflecta si prin alimentatie, miscare, grija, dragoste asupra aspectului nostru fizic. Toate acestea sunt in stransa legatura una cu cealalta, trebuie sa invatam sa ne ascultam organismul si sa intelegem ca nu suntem toti la fel, avem nevoi diferite, reactionam diferit si nu ne ramane decat sa incercam, sa testam si sa alegem tot ceea ce este mai bun pentru noi. Eu ma tund singura, imi aplic tratamente (naturiste aplicate de la ou, miere, uleiuri pana la bai din frunze de nuc, musetel etc) doar cand simt ca parul are nevoie, il las sa respire, nu il agasez cu prea multe produse, simt cand ma cearta dar si cand imi multumeste. Nu e usor sa fim cei mai buni prieteni, cum nu e usor nici sa mentii focul dragostei .. Nici suplimentele de vitamine si minerale nu-mi lipsesc, facand 2-3 cure pe an, plus ca ar fi minunat daca m-as tine sa iau vitamina C zilnic. Pe langa cele naturale, de casa, folosesc alternativ creme din comert cu protectie solara aproape in fiecare zi cu soare, spun aproape pentru ca de cele mai multe ori uit sa ma dau sau ma grabesc.

Am postat pe blog: http://arianasshop.blogspot.com/2010/12/trucuri-pt-femei-ne-indeamna-la-concurs.html
Facebook: http://www.facebook.com/mihaela.pojogu
Te urmaresc cu numele: miha.ela

andreeabacau spunea...

Ingrijirea este esentiala pentru a fi impacate cu noi insine,nu este femeie care sa nu aiba un mic truc de frumusete.Eu am cateva,in primul rand incerc sa ma ingrijesc din interior consumand multe fructe,legume,cereale integrala,multe lichide.La exterior mai intai incep cu o exfoliere cu tarate sau zat de cafea,pemtru tonifiere ,revigorare folosesc ceai de menta sau apa termala,hidratarea o fac in mai multe moduri fie folosesc creme,fie uleiuri(masline,trandafir,migadale),fie aplic masti din diferite legume,fructe,miere,argila.Pentru par folosesc ulei de masline,aplic diferite masti pentru intarire ,stralucire,descurcare.etc.
Te urmaresc cu numele de andreeabacau.
Am postat pe blog http://andreeabacau.blogspot.com/2010/12/concurs-cu-mireasma-de-iris.html

IriNa -- HaiNe FaSHion spunea...

Buna.
Felicitari pt blog, si pt concurs.

Indraznesc sa va spun si eu un truc pe care-l aplic deseori: daca ati gresit nuanta fondului de ten, si ati cumparat una prea inchisa la culoare, puteti pune o parte fond de ten si o parte (sau putin mai multa) crema de fata pe dosul maainii, amestecati, si poi aplicati pe fata.
Veti vedea ca fondul de ten va avea o nuanta potrivita tenului, si in acelasi timp il si hidratati mai bine.

Te urmaresc sub numele HaiNe IaFTine FaSHion.

am pus o postare cu concursul tau pe http://haineieftinefashion.blogspot.com/2010/12/concurs-trucul-tau.html

Mult succes.

Anicka Maya spunea...

Buna,te urmaresc cu numele anna.
Unul dintre trucurile mele sunt feliile de portocale care ma ajuta la revigorarea pielii si sunt extrem de eficiente pentru a indeparta celulele moarte de pe fata. Procedeul este cat se poate de simplu! Masati-va fata cu o felie de portocala si astfel, in cateva minute, veti obtine un ten perfect curat.
Am postat si pe blogg-ul meu despre acest concurs http://beautifulanickamaya.blogspot.com/2010/12/concurs-trucul-tau.html

SoSheSays spunea...

Buna!

Te urmaresc cu numele Not beautiful enough.

Trucul meu preferat este scrubul de tarate, extrem de bun pentru curatarea tenului si in acelasi timp foarte la indemana. Tocmai am descoperit blogul tau venind de la "Ioana si Alex" :) Premiul e foarte tare!

Bia'a spunea...

Buna!
Eu folosesc pentru sprancene ulei de ricin,iar pentru par,fiindca este cam uscat si il indrept mereu,folosesc ulei de masline cu galbenus de ou si miere.
Mi-am mai facut benzi pentru pori din lapte si gelatina,dupa ce am vazut pe canalul youtube al lui Michelle Phan cum se fac.Cu ajutorul lor se elimina punctele negre si impuritatile.Pentru cele care vor incerca sa faca asa ceva(puteti cauta pe youtube- make your own pore strips),le spun ca este cam dureros,dar asa este si cu benzile care se gasesc in comert.
Pentru fata am mai folosit castraveti si portocale.
Te urmaresc cu numele Bia'a si am postat si pe facebook despre concurs (Bianca Matei) http://www.facebook.com/Biaaaaa

PS: Cel mai bun truc de frumusete este acela de a te simti bine in pielea ta! :*

Mihalache Georgiana spunea...

Buna! Urmaresc destul de des bloguri de beauty, sunt pasionata de make-up, iar unul din trucurile mele preferate este acela ca: atunci cand imi aplic fardul de ochi, imi lipesc banda adeziva pornind de pe pleoapa inferioara catre coltul sprancenii, surplusul de fard cade pe banda, iar dupa dezlipirea acesteia, make-up-ul arata diferit.
Te urmaresc cu numele Mihalache Georgiana, email truka_ruka@yahoo.com

MonicaG spunea...

Secretul meu este uleiul de masline, il folosesc in loc de ulei pt cuticule, ca scrub de corp amestecat cu malai sau cafea (e extraordinar, se indeparteaza celule moarte si in acelasi timp hidrateaza si catifeleaza pielea), ca masca de fata amestecat cu pudra de argila (la fel efectul de dupa e wow), il mai folosesc ca masca de par (il amestec cu galbenus de ou si il aplic pe lungime insistand pe varfuri), cand raman fara demachiant de ochi iarasi e un prieten de nadejde, il mai amestec cu unt de shea pur (ca si crema de corp). Uleiul de masline are f multe intrebuintari insa eu doar pe acestea le pun in practica si sunt f multumita.

Te urmaresc cu numele de MonicaG, email nicole_moni_k@yahoo.com

SunshineDiva spunea...

Trucul meu este uleiul de masline incalzit 20 min la mcrounde, aplicat pe par si lasat peste noapte - efectele sunt wooow!

Te urmaresc prin GFC cu SunShineDiva.

Anonim spunea...

Iarna am pielea si mai uscata decat deobicei, asa ca adaug in apa din cada un amestec format din unt de cacao, sare de mare si flori uscate de lavanda - le amestec bine, apoi pun o lingura din acest amestec in apa calda. Pe langa efectul aromaterapeutic excelent, hidrateaza foarte bine pielea - doar ca trebuie sa am grija sa nu alunec atunci ca ma ridic din cada :P

Te urmaresc sub numele flori corpaciu :)

Am scris si un articol despre concurs: http://clarra.wordpress.com/2010/12/06/concurs-trucul-tau/

kory_nails spunea...

buna abia am gasit concursul tau si m bucur ca l-am gasit !!
o sa zic trucurile pe care personal le-am folosit si care mi-am facut minuni si pe care le-am recomandat mai departe la prietenele mele.
1.demachierea cu ulei de masline mi se pare genial aceasta demachiera pt ca face minuni..pe langa faptul ca uleiul curata in totalitate makiajul si rimelul,mai ales rimelul,ca eu sunt mai obsedata si dau mai mult rimel,si in plus hidrateaza f bine fatza
2.masca de par(maioneza)cand ma tund tot timpu primesc complimente pt par ca e sanatos,etc.poi tocmai e pt ca folosesc o masca de par compusa din:maioneza cu ulei de masline,maioneza normala cu ou numai ca o fac cu ulei de masline,pe care o las pe par circa jumatate de ora..este un truc folositor mai ales pt perioada asta..pe langa faptul ca descurca foarte bine parul si il lasa foarte moale..eu cum am parul des aveam nevoie de ceva f bun
3.pt cuticule folosesc ulei de migdale dulci este foarte bun..le hidrateaza intens si intareste ,ajuta la cresterea unghiilor
sincer am ceva sfaturi..as putea continua..pt ca m-am axat in ultimile luni pe produse facute in casa si naturale..tocmai ca am vazut efectul lor
ms de concurs
te urmaresc cu numele de kory_nails
e-mail koryna1987@yahoo.com
am postat si pe blog
http://korynails.blogspot.com/p/giveways.html

Camelia Andrasescu spunea...

Buna ,
Te urmaresc cu numele Camelia Andrasescu
Trucul meu de beauty consta in faptul ca de multi ani ma spal pe fata numai cu apa termala,si tenul meu arata impecabil
andrasescu.camelia@gmail.com

anda apostol spunea...

Primul lucru pe care l-am invatat in materie de frumusete,a fost faptul ca trebuie sa ma cunosc pentru a sti ce rutina trebuie sa adopt si ce cosmetice sunt pentru mine.A vorbi de igiena mi se pare un lucru aproape banal,daca e sa ne gandim la secolul in care traim.Rutina stricta,cosmetice potrivite si un machiaj care ma reprezinta ar fi principalele capitole in invatarea frumusetii.Exista insa si unele elemente naturale pe care le includ cu drag in ingrijire si pe care le recomand cu caldura:uleiul de masline-pentru masajul tenului,aloe vera-pentru calmarea iritatiilor,pasta de argila pentru matifiere,uleiul de migdale dulci-pentru a reda elasticitatea pielii din jurul ochilor,untul de shea-pentru ingrijirea buzelor,apa minerala cu pulverizator pentru a ma racori in sezonul cald sau uleiul de ricin pentru ingrijirea genelor si sprancenelor.
Totodata,mi-am propus ca in fiecare zi sa invat ceva nou despre frumusete:un truc,un machiaj indraznet,un produs inovator.
Te urmaresc cu numele de ``siracuza``,emailul meu fiind siracuzapituka@yahoo.com

Cris spunea...

Trucul meu preferat este ingrijirea corpul lor cu ajutorul uleiurile esentiale. Unul dintre cele mai bune uleiuri pentru corp e uleiul de alune. Masajul cu ulei de alune hidrateaza si ofera elasticitate pielii, fiind in acelasi timp eficient impotriva imbatranirii premature a tenului. Plus ca imbunatateste aspectul pielii (diminueaza cicatricile si vergeturile). Mie mi se pare un produs minune si il recomand cu caldura.

Te urmaresc prin GFC cu numele Cris.

Link facebook:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100001153916186

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Cand vei alege castigatoarele?

Shruti saxena spunea...

your post is very nice .visit our blog too and also allows us to share our blog with you. Thank you for all the cooperation and support for our site.
Beauty Blog
https://sauvewomen.com/beauty-guest-post/

 
Trucuri © 2007 Template feito por Templates para Você