Make Up * Cosmetice * Inspiratie * Stil * Trucuri Glamour * Tendinte

marți, 31 august 2010

Trucuri de machiaj - Angelina Jolie



Tuturor ne place Angelina Jolie.
Nu e de mirare ca e votata mereu cea mai frumoasa femeie din lume. Are trasaturi incredibile.




Conturul fetei
Expertii in frumusete au descoperit cel mai mare defect al ei, care, spre surprinderea tuturor, sunt buzele. Proportiile buzelor ei sunt mult prea mari in raport cu fata asadar cea mai frumoasa femeie din lume nu e perfecta. Concluzia: A fi frumoasa nu inseamna sa fii perfecta.
Incearca sa-ti pui in evidenta trasaturile. Daca ai ochi frumosi, pometi, sprancene..tine cont de ele. Nu avem nevoie de kilograme de fard pentru a arata bine, trebuie doar sa ne evidentiem calitatile.

Angelina Jolie arata extraordinar cu machiaj sau fara. De foarte putine ori poarta un makeup care sa o eclipseze. ( Este exemplul perfect pentru cat eyes si smokey eyes.)

Pentru machiajul de mai sus aveti nevoie de:
- o baza de machiaj
fondul de ten adera mai bine pe baza de machiaj (alege o baza de machiaj profesionala sau va puteti descurca foarte bine cu ajutorul cremei de fata pe care o utilizati zilnic, singura conditie este ca acesta sa fie destinata tipului vostru de ten. O crema de fata pentru tenul uscat, care are o textura mai grasa, aplicata pe un ten mixt nu va face altceva decat sa "ajute" machiajul sa curga)
- fond de ten ( pentru a uniformiza culoarea; nu e nevoie sa-l aplicati si pe gat daca ati ales culoarea perfecta pentru voi)
- anticearcan (evident-pentru a acoperi cearcanele)
- corector (pentru imperfectiuni)
- pudra si bronzer (nu uitati sa fixati machiajul cu pudra)
- dermatograf negru

- mascara(rimel) negru
- fard de pleoape
Aplica fardul de pleoape si creionul dermatograf ca in imagine.


 - contur de buze (pentru a `crea iluzia de buze mai mari contureaza-le depasind putin linia lor naturala)


- ruj (intr-o nuanta nude) si gloss roz. Dupa ce ai aplicat rujul tamponeaza buzele cu un servetel pentru a fixa culoarea. Cauta un gloss roz cu efect de marire(ideale sunt gloss`urile cu particule de chili)




Optional: O pudra sau o crema pentru conturul fetei (mai puteti folosi pentru contur un fond de ten compact putin mai inchis decat culoarea tenului vostru), gene false individuale pentru colturile externe ale ochiului.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Oare sunt singura careia nu ii place Angelina Jolie?!

Deedee spunea...

hi hi :))
de ce nu iti place?:D

Anonim spunea...

Pur si simplu nu imi place frumusetea ei. Mi se pare ca are trasaturi rigide si nu gasesc armonie in fizionomia ei.
Si nici personalitatea ei nu ma incanta...dar e doar parerea mea :P

Dorina spunea...

Nici mie nu imi place Angelina si nici nu mi-a placut vreodata, cred ca mai mult din cauza personalitatii ei, iar trasaturile ei nu mi se par deloc perfecte...

 
Trucuri © 2007 Template feito por Templates para Você