Make Up * Cosmetice * Inspiratie * Stil * Trucuri Glamour * Tendinte

miercuri, 11 august 2010

Top 5 - Bronze Makeup

Jennifer Lopez


Beyonce


Rihanna

sau


Jessica Simpson

Eva Longoria

E adevarat ca unele din vedetele de mai sus au tenul masliniu sau inchis de la natura, totusi oricine poate avea un look bronzat.

Cateva trucuri:

- Aplica un autobronzant pentru fata ( crema sau spray). Poti incerca L`Oreal Sublime Bronze, o creama hidratanta ce bronzeaza instantaneu si uniform.


- Nu uita de bronzer, perle bronzante, blush sau de pudra iluminatoare. (Evidentiaza pometii si zonele care capteaza in mod normal razele soarelui.)

- Pentru ochi nu folosi culori foarte inchise. (Incearca nuante pastelate, deschise, sidefate sau mate. Primerul pentru ochi e esential deoarece fardurile sidefate au tendinta sa se stranga. Daca nu folosesti primer incearca sa fixezi machiajul cu pudra).

- Evident - mascara pt a intensifica privirea.

- Pentru buze incearca glosuri (sau rujuri) dar la fel- nu inchise.(in cazul de fata nu vrem ca accentul sa cada pe buze)

Voi ce produse de makeup folositi pentru tenul bronzat?

3 comentarii:

Oana Roxana spunea...

Nu ma asteptam s-o prefer pe Jessica Simpson,dar mi se pare ca bronzul ei merge perfect cu nuanta calda a parului.Ma refer la prima varianta.

Deedee spunea...

da..arata foarte natural

Make-up by Dina spunea...

Imi place foarte mult acest blog , am intrat intamplator si chiar esti la obiect cu tot ce e nou si asta imi place , ai articole din care avem ce invata ;) imi place foarte mult , iar legat de acest articol pot spune ca sunt innebunita dupa tenul bronzat si astfel de machiaj te astept pe blogul meu cu o parere la " MACHIAJUL PT TEN BRONZAT"



take care>:D<

 
Trucuri © 2007 Template feito por Templates para Você