Make Up * Cosmetice * Inspiratie * Stil * Trucuri Glamour * Tendinte

duminică, 8 august 2010

Spuneti adio punctelor negre


Punctele negre(comedoanele) sunt practic mici dopuri de sebum.
Sunt destul de problematice din punct de vedere estetic sau atunci cand se inflameaza. De obicei sunt mai des intalnite la tenul mixt sau gras. Daca se gasesc in numar foarte numeros si sunt foarte vizibile e bine sa mergeti la un salon unde vi le poate scoate o persoana avizata, altfel riscati sa se infecteze zona dupa extractia lor.

De curand am descoperit un produs impotriva acestor mici monstruleti:
Clean & Clear - Gel pentru curatarea punctelor negre si Masca 2 in 1.(150 ml)

Descrierea celor de la Johnson&Johnson:
Formula sa revolutionara contine un ingredient activ ce actioneaza asupra porilor iar argila absoarbe excesul de sebum, indepartand impuritatile si ajutand la reducerea aparitiei punctelor negre. Ca si gel de curatare: folosit zilnic, indeparteaza celulele moarte ce pot bloca porii si pot determina aparitia punctelor negre. Ca si masca: a se folosi pentru a curata tenul in profunzime lasand masca sa actioneze asupra porilor si argila sa absoarba excesul de sebum.
Cum o folosesti: Ca si gel de curatare - se aplica pe fata umeda, masand usor si evitand zona din jurul ochilor. Se clateste bine. Ca si masca - se aplica unifor pe fata. Se lasa sa actioneze 3 minute apoi se clateste.Parerea mea:
Intr-adevar e un produs revolutionar. Eu il folosesc cam o data la doua zile. Efectul se vede imediat. Mi-au disparut punctele negre si porii nu mai sunt dilatati. Imi place ca se simte un fel de cooling effect dupa utilizare si tenul arata ca de bebelus. Il recomand cu incredere.( tenul uscat s-ar putea ca aiba nevoie de ceva mai multa hidratare dupa utilizarea lui, mai bine il folositi strict pe zonele cu probleme si nu pe toata fata)

5 comentarii:

Cami spunea...

Mersi de pont. Am cateva puncte negre in zona nasului.
Poti sa-mi spui cat costa produsul?

Deedee spunea...

@Cami: Eu l-am luat din supermarket si a fost in jur de 20lei. Cred ca asta e pretul in general.:*

Anonim spunea...

mc de informatie!chiar o sa incerc.:*

Butterfly spunea...

Eu sunt foarte reticenta la produsele acestea foarte puternice pentru puncte negre, am mai avut cateva experiente neplacute cu astfel de produse si m-am potolit, cred ca nu trebuie sa ai o piele sensibila, exact cum spuneai o piele uscata ar putea avea probleme de hidratare

Deedee spunea...

@Butterfly: nu e un produs foarte agresiv. Eventual poti incerca doar pe portiunile cu probleme. Ar fi ideala o mostra in cazul tau :)

 
Trucuri © 2007 Template feito por Templates para Você