Make Up * Cosmetice * Inspiratie * Stil * Trucuri Glamour * Tendinte

joi, 19 august 2010

Produse preferate in acesta vara

1. Crema cu protectie solara de la The Body Shop. Contine vitamina E si hidrateaza foarte bine. In plus are si SPF15 :D. Imi place sa o aplic cu un buretel de fata pentru ca intra mai bine in piele.

Tot pentru fata imi place Aqualia Thermal de la Vichy pentru ten normal sau mixt. Are consistenta perfecta pentru sezonul calduros si e o baza de machiaj foarte buna.




La capitolul creme de ochi am descoperit de curand Neutrogena- Healthy Skin, contine vitamina A si B5. E foarte hidratanta si conturul ochilor arata foarte bine.


2.Autobronzatul.
Pentru fata folosesc unul de la Vichy pentru fata si corp pe care il distribui cu buretelul. Pentru corp imi place cel de la Avon Skin so Soft si varianta spray de la Garnier.




3. Exfoliant

V-am tot povestit de Clean & Clear- gelul de curatare. Nu e tocmai un exfoliant dar isi face treaba mai bine ca unul. Are argila in compozitia sa si reduce vizibil porii si punctele negre. Puteti citi despre el aici.

Pentru corp folosesc exfoliantul cu vanilie de la Yves Rocher.

4. Apa termala si spray`urile de fata. 

Preferata mea e apa termala Avene pe care o folosesc  in loc de lotiune tonica, pentru fixarea machiajului sau pur si simpu pentru improspatare.
Tot pentru improspatare si protectie solara : spray cu protectie solara de la Clarins.

Un alt produs pentru zile toride (si nu numai) e Apa de trandafir de la Naturalis. Confera tenului un aspect mat si fixeaza foarte bine machiajul.


4. Crema de corp.
Aici nu pot sa nominaliez doar cateva produse deoarece am foarte multe creme de corp care imi plac. In ultimul timp am preferat sa nu-mi incarc pielea foarte mult deoarece aplic regulat crema autobronzanta.  In zilele "light" folosesc un strop de ulei de corp pe piele uda. Imi place Johnsons Baby Oil - se absoarbe foarte repede, nu ramane lipicios si catifeleaza. 
Uneori imi place lotiune de corp Victorias Secret Endless Love sau ma dau cu una din aceiasi gama cu parfumul pe care il port in acea zi.


5. Demachiant
Am descoperit  un demachiat de la Bioten cu miere si cimbrijor,recomandat pentru tenul meu mixt.
Il alternez cu demachiantul Vichy 3 in 1. Acesta contine apa termala si are mai multe proprietati:demachiant, lotiune tonica sau demachiant pentru ochi. E perfect pentru pielea sensibila si pentru zilele cand nu ai energie sa folosesti toate produsele pentru curatarea tenului.


6. Masca de fata.
Printre preferate sunt cea de la Skinlite cu colagen si  masca de fructe La Danza( Zepter). Alte masti foarte bune sunt: masca argila Swissological (Zepter), masca hidratanta Avene, masca Nivea cu vitamine. 
Descoperite de curand, la prima impresie sunt ok: masca film de la Gerovital si masca Aloe vera & Ceai verde de la Farmec.
7. Servetele umede
Nu plec nicaieri fara servetele umede. Am mereu in casa servetele umede demachiante, intime si pentru copii.

8. Gel antibacterian.
Preferatul meu e unul 3 in 1( Sana, Touch Hand Gel). Antibacterian, emoliant si hidratant. Nu se simte atat de puternic mirosul de dezinfectant cand il utilizezi si e perfect pentru poseta.

Pe voi ce produse  v-au incantat vara asta?

4 comentarii:

Anda Zelenca spunea...

exfoliantul ala de la yr miroase demential!:X
trebuie sa incerc si eu un demachiant de la bioten, ca de mult imi doresc. cred ca o sa imi iau pt ten sensibil totusi, pt ca as vrea sa-l folosesc la ochi si cum ochii mei sunt sensibili, mai bine nu risc.

Deedee spunea...

pt zona ochilor e foarte bun cel de la vichy. am avut unul mai demult de la Balea si eram multumita de el.

Pixxie spunea...

Si eu am acelasi demachiant Bioten cu miere si cimbrisor, sunt super incantata de el !
Iar ca demachiant 3 in 1 folosesc Garnier, dar nu cred ca imi voi mai cumpara altul, cred ca imi usuca fata prea mult si plus e cam plin de parabeni !

Gabriela Ciobanu spunea...

imi place blogul tau, chiar am descoperit noutati! keep on rockin'!

 
Trucuri © 2007 Template feito por Templates para Você