Make Up * Cosmetice * Inspiratie * Stil * Trucuri Glamour * Tendinte

marți, 20 iulie 2010

Some Amway



Acum doua sapt mi-am comandat cateva produse de la Amway si o sa va impartasesc cateva pareri. Sunt fana sapunurilor cat mai naturale posibil. Din nefericire unde locuiesc am putine alternative, asadar totul trebuie cumparat online, prin comenzi la distribuitori sau mai am varianta de condus o ora jumatate. Cele care locuiesc in provincie inteleg situatia..

Mi-am cumparat trei batoane de săpun cu glicerină şi extract de miere de la Amway din gama Body Series. Costa in jur de 40 lei si e indicat celor cu pielea sensibila sau uscata. Nu ma asteptam la ceva iesit din comun(pana la urma e un sapun) si Amway la categoria "natural" mai are putin de lucrat. Oricum m-a surprins placut. Sunt foarte soft, nu usuca pielea. Singurul dezavantaj e ca un baton poate fi utilizat maxim de doua ori pentru corp si cam 4 ori pentru maini.

Un produs de care sunt foarte dezamagita e Lotiunea de corp de la Body Series. Sa zicem ca ar merge daca e foarte cald si ai pielea normala sau grasa. De obicei eu folosesc creme cat mai hidratante dar am zis ca fiind vara ar trebui sa incerc ceva mai light - cum ar fi o lotiune. Asta a fost ultima data :)).

Mi-am mai luat o Pasta de dinti Glister, cred ca e a patra oara cand o comand. Acum nu stiu exact ce efect are pe termen lung pentru ca eu folosesc trei paste de dinti , din cauza ca ma plictisesc de ele, si folosesc cate una in fiecare zi. Oricum dupa periaj simti dintii foarte curati. Costa in jur de 25 de lei.

Am completat pasta cu un Spray de gura Glister pentru ca sunt fumatoare si spray'ul asta nu-mi lipseste din poseta. Imi place mult pentru ca e concentrat.

Cam atat de la Amway pentru moment. PS: puteti incerca sapunurile dar o alternativa mai buna pentru ele ar fi Lush.

0 comentarii:

 
Trucuri © 2007 Template feito por Templates para Você