Make Up * Cosmetice * Inspiratie * Stil * Trucuri Glamour * Tendinte

marți, 20 iulie 2010

Scump si bun, ieftin si prost?


Saptamana asta mi-am dat seama de doua ori ca nu e asa. Am fost la mare, pe litoralul romanesc din lipsa de timp si am achizitionat fortata de imprejurari doua produse cosmetice de care sunt foarte multumita.

Unul din ele mi l-a luat prietenul meu de la un magazin de pe plaja. E vorba de o lotiune spray pentru plaja. M-am albastrit la fata cand am vazut ca scrie "Exotic". Nu stiam daca sa rad de nervi sau sa plang.
In fiecare an fac alergie solara si mi-e frica sa folosesc altceva decat Nivea. Oricum aveam ceva de mers pana la farmacie ca sa-mi cumpar ce vroiam dar m-am conformat si am folosit-o pana la urma.
Ei bine spre surprinderea mea lotiunea a facut minuni. Are factor de protectie 10 (ceea ce pentru mine e perfect - am tenul mai inchis si eram si putin brozata), extract de galbenele si e recomandata si persoanelor cu piele sensibila. Ceea ce m-a uimit a fost ca nu am mai facut acea alergie urata si nici nu m-am ars chiar daca am exagerat cu soarele primele doua zile.
Deci fetelor v-o recomand cu incredere daca nu aveti timp sa va cumparati altceva.

Al doilea produs de care vreau sa va vorbesc e o lotiune de corp de la Elmiplant de care sunt foarte multumita. Eu am piela uscata desi tenul e mixt. Mi-am cumparat lotiunea tot la mare dintr-un supermarket, mai mult din curiozitate pentru ca vazusem produsele intr-o revista.

O scurta descriere a celor de la Elmiplant:
Elmiplant iti dezvaluie secretele frumusetii naturi cu ajutorul celor 3 lotiuni cu arome senzoriale fresh-fructate care tonifiaza, catifeleaza si hidrateaza eficient pielea. Lotiunea de corp intensiv-hidratanta contine Iaurt, un cocktail natural de proteine, minerale si vitamine, care hidrateaza instantaneu zonele uscate si deshidratate. In acelasi timp, extractul de bambus hraneste si protejeaza pielea, conferindu-i o textura fina si delicata.
Pret recomandat 11,5 Ron, 250 ml (poza - cea din mijloc)

Face minuni, imi place foarte mult. Desi ma asteptam sa fie ca o lotiune e foarte cremosa si lasa pielea foarte fina. Nu va recomand in schimb daca nu va place ca pielea sa va luceasca.

2 comentarii:

Anonim spunea...

eu una iubesc produsele de la elmiplant. am observat ca multe dintre ele nu contin parabeni. si asta e un lucru foarte bun
produse bune la un pret bun

Camelcutza spunea...

Mie produsele Elmiplant mi se par foare bune: folosesc toata gama skin control si am fost absolut obsedata de crema antiriiritanta care din pacate, e din gama veche si nu se mai gaseste pe piata:(

 
Trucuri © 2007 Template feito por Templates para Você