Make Up * Cosmetice * Inspiratie * Stil * Trucuri Glamour * Tendinte

luni, 26 iulie 2010

Produse pentru par si tratamente impotriva caderii


Mi se intampla de multe ori sa nu am chef sa ma machiez. Totusi nu ies niciodata din casa fara putin fond de ten, mascara, blush si luciu de buze. Imi place sa recurg la trucul meu salvator - bucle sau o coafura mai elaborata, eventual cu mult volum (ador parul cu muuuult volum.)

Aspectul parului pentru mine conteaza extraordinar de mult. Am incercat zeci de culori, toate nuantele de saten, blond, brunet. O singura data am fost roscata, pentru doua zile. Blondul mi-a placut enorm dar era foarte dificil de intretinut si parul meu deja nu mai facea fata.

Am ramas de vre-un an adepta brunetului dar si aici experimentez nuante de brunet perlat pana la saten foarte inchis.

Dupa toate experimentele capilare parul meu uneori se resimte. O data pe luna trebuie sa merg obligatoriu la salon pentru varfurile despicate si tratament.

De ceva timp am descoperit cateva produse de care sunt foarte multumita. E vorba de gama Elseve Color Vive de la L`oreal. Sunt concepute special pentru parul vopsit si au filtru UV.

Samponul curata incredibil de bine. Asta e perfect pentru ca folosesc produse cu fixare foarte puternica. Imi place sa-l aplic de mai multe ori pana cand simt parul 100% curat.

Balsamul netezeste si descurca parul. Asta doar in cateva secunde. Daca ai parul degradat efectul se vede repede. Imi spal parul (din pacate) in fiecare si uneori daca ma grabesc folosesc doar samponul si balsamul. Oricum ma multumesc pe deplin.

Un alt produs care imi place e tratamentul reparator. E la fel ca balsamul doar ca e mai concentrat si nu trebuie sa-l lasi o vesnicie sa actioneze. Eu il folosesc de 2-3 ori pe saptamana..uneori impreuna cu balsamul sau direct dupa samponare.

Game Elseve mai cuprinde si o masca, am auzit numai cuvinte de lauda despre ea, insa nu am folosit-o pana acum.

In perioadele cand sunt foarte stresata sau obosita imi cade parul ceva de cosmar. Am incercat o groaza de tratamente. O parte din ele isi pierd efectul in timp. De ceva vreme am dat peste doua produse minune.

E vorba de Zinkit- coprimate efervescente. Flaconul contine 20 de comprimate. Il recomand tuturor persoanelor care au probleme cu caderea parului. Are efect si asupra unghiilor. Eu iau 10 comprimate si apoi fac pauza. De obicei imi sunt suficiente ca sa stopeze caderea parului. Acest mineral minune rezolva foare multe probleme. Cautati mai multe informatii despre zinc, sunt sigura ca o s ava fie de ajutor.



Tot pentru caderea parului folosesc o masca tratament de la Kallos cu miere. Nu stiu cum sunt restul produselor de la Kallos dar asta e foarte buna si costa foarte putin(in jur de 5-6 lei cred). Pe prospect scrie ca trebuie lasata 30 de minute ,insa lenesa de mine nu are rabdare. Eu o las pe par in jur de 5 minute si hidrateaza foarte bine. Plus de asta, aplicata regulat, stopeaza caderea parului. O folosesc cand fac tratamentul cu zinc, ca o completare pentru acesta.



Nu uitati: caderea excesiva a parului poate evidentia o problema de sanatate, nu ezitati sa mergeti la medic.
Sper ca v-am putut fi de folos.
Sa aveti un par cat mai sanatos!

6 comentarii:

Cris spunea...

si eu am probleme uneori cu caderea parului (who doesn't?)
multumesc pentru recomandarea celor doua produse care se ocupa de chestia asta... de firma kallos am auzit, dar nu cred ca am luat nimic de la ei pana acum... se gaseste in supermarket?
gama elseve este intr-adevar foarte buna... o recomand si eu :)

Deedee spunea...

Da Cris, o gasesti in supermarket sau la magazinele de profil.
PS: Incerca Zinkit`ul, o sa-ti placa:)

Anonim spunea...

Si eu ador parul cu mult volum! Daca s-ar putea, as baga degetele in priza pentru a-l obtine. :))
Mastile Kallos sunt superbe. Am avut-o si eu pe cea cu miere dar i-am pasat-o mamei pentru ca mirosul ei mi se parea prea greu de indepartat. Momentan o am pe cea cu lapte care miroase a caramele. :)

iguanitza spunea...

Eu am scris despre Ducray Anaphase impotriva caderii parului :) check the post

Dorina spunea...

Si eu am folosit masca de la kallos, pe cea cu lapte si hidrateaza fosrte bine.
O las tot 5-10 minute, dar mi se pare suficient.
E foarte avantajoas si o gasesti in toate hipermarketurile.

Pixxie spunea...

Eu folosesc masca de la Vivanatura, foarte buna, se gaseste la plafar, la mine chiar a dat rezultate - singurul inconvenient este ca miroase a petrol, dar nu persista dupa ce te samponezi, iar daca ai parul vopsit il cam decoloreaza, insa eu am renuntat la vopsit, asa ca nu-s probleme :)

 
Trucuri © 2007 Template feito por Templates para Você