Make Up * Cosmetice * Inspiratie * Stil * Trucuri Glamour * Tendinte

marți, 29 septembrie 2009

Manichiura perfecta


Ce trebuie sa faci pentru ca manichiura ta sa arata la fel de bine ca atunci cand mergi la salon?


Dupa ce ai aplicat oja asteapta putin mai mult de un minut ca sa fii sigura ca s-a uscat perfect. Daca te grabesti foarte tare, dupa acest minut obligatoriu cufunda unghiile in apa rece. In acest fel poti pleca linistita de acasa, oja ta a facut corp comun cu unghia.

marți, 22 septembrie 2009

Fara cearcane!

Ai cearcane inchise la culoare si nici cel mai deschis anticearcan nu ajuta ?

Pentru priviri radioase exista mai multe trucuri. Imediat dupa ce te-ai sculat, pune-ti pe ochi doua linguri reci pe care le-ai tinut la frigider. Racoarea iti ,,trezeste'' ochii.

La fel, iti poti pune pe pleoape pliculete cu ceai de menta, umezite si tinute la frigider in prealabil. Pentru a acoperi cearcanele foloseste un corector special creat pt ele. Corectoarele generale, adica cele care se folosesc la acoperirea cosurilor, sunt prea uscate pentru pielea fine de sub ochi. In plus exista creme speciale care te ajuta in cazul cearcanelor.

Va recomand cu increderea crema gel anticearcan de la Elmiplant. E in jur de 10 lei, uleiul din flori de tei are rol nutritiv si actiune antiinflamatoare, emolienta, calmanta.
Extractul din frunzele de nalba hidrateaza puternic pielea sensibila si minimizeaza cearcanele si pungile din jurul ochilor.
Mierea ajuta pielea sa isi recapete textura fina si catifelata, trateaza ridurile fine prin stimularea procesului de regenerare celulara.

Sau Stick-ul anticearcan de la Vichy - 45lei. Atunci cand il aplici are un efect racoritor si relaxant, confera luminozitate, estompeaza cearcanele si dezumfla pungile de sub ochi.

luni, 21 septembrie 2009

Tot ce trebuie sa stii despre par - trucuri de ingrijire

Nu e suficient sa ai un par frumos de la natura. Pentru a-l pune in valoare si pentru a-l mentine frumos si stralucitor, acesta are nevoie si el de ingrijire speciala. Iata catev asfaturi si trucuri menite sa te ajute sa-ti speli, ingrijesti si sa-ti usuci adecvat parul.

Pentru fiecare tip de par exista un sampon si un balsam. Urmeaza doar ca tu sa-l descoperi si sa-l folosesti.
Mastile si tratamentele speciale au o textura mai consistenta decat balsamul, fiind mai hranitoare. Timpul lor de actionare e mai lung, fiind necesare cel putin 10 minute pentru ca sa-si faca efectul. Pentru maximum de eficienta, dupa aplicare, acopera parul sub o folie cu un prosop, deoarece actioneaza cel mai bine la caldura. Spre deosebire de balsam, mastile nu trebuie aplicate dupa fiecare spalare, o data pe saptamana e suficient.

Clatirea si pieptanarea...
Primul lucru care trebuie sa-l faci dupa clatire e sa-ti infasori parul intr-un prosop. Il poti lasa asa intre 5 -10 min,depinde cat ai la dispozitie. In acest fel parul se hidrateaza si fiind ud il protejezi sa nu se rupa. Atentie!! nu freca parul cu prosopul, risti sa-l distrugi....
Cand e momentul pieptanarii, riscul ruperii firelor de par e si mai mare.. Trebuie procedat cu grija, suvita cu suvita, pornind de jos treptat spre carare.
Pentru parul lung se folosesc periile rare iar pentru cel scurt cele dese. Daca acestea sunt din material plastic trebuie schimbate des.. Pentru ingrijirea zilnica se recomanda pieptene cu dinti rari.

Uscarea...
Daca nu intentionezi sa-ti faci o frizura sofisticata sau daca ai timp,cel mai bine e sa lasi parul sa se usuce de la sine.
Daca esti in criza de timp sau te-ai obisnuit cu uscatorul, foloseste uscarea la rece, e mai putin daunatoare. Intre timp uscatorul stie sa faca mai multe decat sa usuce,aranjeaza bucle, creaza volum si aranjeaza foarte bine.

Atentie!!! regimul de uscare difera in functie de tipul de par...
Uscatoarele sunt prevazute cu dispozitive de reglare iar in medie puterea unui foen e cuprinsa intre 1000 si 1600 W. Daca ai parul fin ia-ti un foen cu o putere maxima de 1200... Pentru parul cu firul gros puterea mai mare nu reprezinta un pericol.

Cum alegi fondul de ten potrivit

Fondul de ten joaca un rol la fel de important ca si regimul de ingrijire al pielii. Cum alegi crema de fata asa alegi si fondul de ten - din punctul de vedere al caracteristicilor tipului tau de ten.
Daca ai ten gras combina fondul deten cu o pudra minerala.
Daca ai pielea mixta vei avea nevoie de doua formule ( una matifianta pentru zona T si una hidratanta pe pometi), pentru a obtine finisarea ideala.
Daca ai tenul uscat alege texturi cremoase dar schimba-le in functie de anotimp.

Bazele translucide sunt ideale pentru vara insa iarna opteaza pentru o formula hidratanta, cu putere de acoperire.

vineri, 18 septembrie 2009

Look Bronzat pentru toamna

Vara nestatornica este pe picior de plecare insa auriul, bronzul, stralucirea raman fidele frumusetii - chiar si in noul sezon. Cum o demonstreaza casele de moda celebre, atingerea soarelui se mentine pe pozitii fruntase in topul celor mai prolifice muze in materie de machiaj. Uite cateva solutii pentru pastrarea unui look solar.

Mereu radioasa!
Produsele in nuante de cupru sunt recunoscute pentru rezultatele sculpturale. Pentru a face lucrurile ca la carte este important sa pleci de la regula de aur a make-up artistilor cand vine vorba de tonurile bronzante - excesul rezerva intodeauna surprize neplacute. Polita de asigurare a unui rezultat plin de naturalete este aplicarea corecta.

Incepe nuantarea in urmatoare ordine...
Pometi Aplica pudra bronzanta cu miscari inainte-inapoi ale pensulei, pana in apropierea urechii si estompat spre gura.

Tample Un praf de nuanta caramel este binevenit pe colturile exterioare ale ochilor.

Conturul fetei Tonurile trebuie sa se piarda usor spre linia parului si gat.

Pleoape Foloseste farduri in nuante maro brun pe pliul pleoapelor si sub arcade. Texturile sidefate pot fi aplicate si pe coltul intern al ochilor.

Dupa care ilumineaza aici...

Pometi Stralucirea diafana trebuie concentrata pe osul pometilor si estompat spre tample.

Pleoape Pozitioneaza texturile produselor iluminatoare pe centrul pleoapelor si continua ascendent spre linia sprancenelor.

Oricand


Accesoriile colorate sunt pur si simplu adorabile. Daca vrei un look modern, tineresc sau cu influente punk, poti opta pentru accesorii colorate: cercei, brose, genti sau chiar pantofi. Ele te pot ajuta sa combati zilele mohorate de toamna. E clar ca e greu sa porti o pereche de pantaloni albi cand afara ploua insa poti alege o pereche de pantofi in nuante reci sau tonuri aprinse.



Pont: La Meli Melo poti gasi agrafe florale din material textil. Sunt foarte dragute, ai nevoie doar de inspiratie.

Accesoriile si importanta lor


Cand vine vorba de accesorii, industria modei nu are niciodata suficiente. Pantofi, genti, bijuterii sunt cuvintele magice care ii anima pe toti. Pierre Hardy are reputatia de a le face bine pe toate trei, defiland cu acestea pe podiumurile de moda. Iata care sunt trucurile sale:

Accesoriile pot reprezenta punctul de plecare al unei tinute, nu tusa finala. Daca iubesti un anume accesoriu construieste-ti restul tinutei in jurul lui.

Alege fie o geanta cu personalitate, fie o pereche de pantofi-statement. Niciodata ambele.Efectul lor se anuleaza reciproc.

Nu iti incarca fata! Cercei, ochelari, bentite si palarie, toate in acelasi timp e prea mult! Fata ta nu e un cuier pe care sa agati diverse.

Cum sa faci fotografii fabuloase

Ti s-a intamplat sa te uiti la o fotografie in care se vede o papusa cu fata imobila pentru a realiza ca esti tu acolo? Patrick Demarchelier este unul dintre cei mai mari profesionisti din industria fotografiei si are cateva trucuri pentru tine.

Gandeste-te la o gluma buna. Camera stie diferenta dintre un zambet real si unul mimat.

Nu-ti face fotografii atunci cand nu ai dispozitia necesara. Daca nu te simti bine expresia fetei tale va parea fortata.

Ignora fotograful. Si nu te teme de camera. E doar un aparat.

Esential

Din nefericire moda se schimba prea des. Urmatoarele 5 idei pentru stil nu tin cont de epoca!
Un pardesiu din casmir. Daca te-ai plictisit de negru, poti alege bleumarin. Lungimea potrivita: peste genunchi. Si nu uita, trebuie sa fie suficient de elegant pentru a fi purtat si seara.

Jeansi clasici, drepti, inchisi la culoare. Ai nevoie de o singura pereche. Dar sa fie perechea perfecta, pe care o adori pur si simplu.

O rochie neagra. E superba cu simplitatea ei. Impreuna cu pardesiul din casmir, e ideala pentru seara.

O pereche de pantofi fabulosi. Trebuie sa fie confortabili, bineinteles, dar versatili in acelasi timp: sa-i porti la fel de bine cu o pereche de jeansi sau cu o rochie de cocktail.

Un plic intr-o culoare metalica. Un asemenea accesoriu nu are varsta. Si se potriveste oricarei tinute, ziua sau noaptea.

Francisco Costa.New York

 
Trucuri © 2007 Template feito por Templates para Você