Make Up * Cosmetice * Inspiratie * Stil * Trucuri Glamour * Tendinte

marți, 22 septembrie 2009

Fara cearcane!

Ai cearcane inchise la culoare si nici cel mai deschis anticearcan nu ajuta ?

Pentru priviri radioase exista mai multe trucuri. Imediat dupa ce te-ai sculat, pune-ti pe ochi doua linguri reci pe care le-ai tinut la frigider. Racoarea iti ,,trezeste'' ochii.

La fel, iti poti pune pe pleoape pliculete cu ceai de menta, umezite si tinute la frigider in prealabil. Pentru a acoperi cearcanele foloseste un corector special creat pt ele. Corectoarele generale, adica cele care se folosesc la acoperirea cosurilor, sunt prea uscate pentru pielea fine de sub ochi. In plus exista creme speciale care te ajuta in cazul cearcanelor.

Va recomand cu increderea crema gel anticearcan de la Elmiplant. E in jur de 10 lei, uleiul din flori de tei are rol nutritiv si actiune antiinflamatoare, emolienta, calmanta.
Extractul din frunzele de nalba hidrateaza puternic pielea sensibila si minimizeaza cearcanele si pungile din jurul ochilor.
Mierea ajuta pielea sa isi recapete textura fina si catifelata, trateaza ridurile fine prin stimularea procesului de regenerare celulara.

Sau Stick-ul anticearcan de la Vichy - 45lei. Atunci cand il aplici are un efect racoritor si relaxant, confera luminozitate, estompeaza cearcanele si dezumfla pungile de sub ochi.

0 comentarii:

 
Trucuri © 2007 Template feito por Templates para Você