Make Up * Cosmetice * Inspiratie * Stil * Trucuri Glamour * Tendinte

duminică, 29 martie 2009

Machiaj 2009


Se diferentiaza cinci tendinte:

1. Buze contrastante

2.Explozie de culoare

3. Trasaturi sculpturale

4. Imbujorari trandafirii

5. Ochi puternic conturati

Trasaturile sculpturale aduc in atentie perfectiunea formelor statuare, femeia fiind portretizata drept increzatoare, dar in acelasi timp senzuala. Tenul are o stralucire uniforma, realizata prin fonduri de ten si pudre usoare, pometii fiind evidentiati prin tuse maronii. Aceast trend complementeaza latura geometrica, structurala, a tendintelor vestimentare, opunandu-se declinarilor lait-motivului sezonului, apa, intalnite in celelalte tendinte.

Imbujorarile trandafirii celebreaza tenul natural, proaspat, stralucind de sanatate. Ochii puternic conturati aduc in prim-plan o imagine socanta, rar intalnita in prezentarile primava-vara. Buzele contrastante propun o diferentiere drastica intre buzele puternic colorate, in tonuri accentuate de rosu, sau optiunea, “cuminte”, a buzelor naturale. Totul culmineaza intr-o Explozie de culoare, in care tonurile ce amintesc de reflexele apei – turquoise, albastru – joaca rolul principal

In vara 2009 se poarta din nou machiajul desprins din razele soarelui. Ei bine, nuantele de bronz, auriu, ocru, verde-oliv si albastru marin sunt vedetele sezonului. Poarta-le impreuna cu o pudra bronzanta stralucitoare si cu un luciu de buze asortat. Evita nuantele mate si alege-le in locul acestora pe cele cu irizatii aurii.

Pudra bronzanta mata
Bronzul este si el o necesitate sau nu. Depinde doar de tine. Pudra bronzanta mata este mai mult decat ideala in cazul in care nu doresti sa te expui razelor nocive ale soarelui sau sa folosesti autobronzant. Daca hotarasti totusi ca soarele este cea mai buna si frumoasa (ce-i drept) solutie, atunci nu uita sa folosesti factor cu protectie solara la plaja. Uita de bronzarea artificiala. Nu este sanatoasa!
Jennifer Lopez este din nou un model pentru multe reprezentante ale sexului feminin si de aceea, daca nu stii prea bine ce sa alegi, iti recomand sa-i urmaresti cu atentie stilul si sa furi din trucurile ei: nu uita niciodata pudra bronzanta, mascara si luciul de buze auriu. Vara te scapa din incurcatura aceste trei minunate produse.
Se aplica usor si au efect... de milioane!

Protectie solara
Aplica un fond de ten cu factor de protectie solara. Deoarece vara secretia de sebum a tenului tau este mai intensa, alege un fond de ten de tip pudra care sa nu incarce tenul.

Ce fard de obraz se foloseste vara
Poti renunta la fardul de obraz in favoarea pudrei bronzante, este mult mai naturala si foarte usor de aplicat. Nu uita sa o asezi usor si pe varful nasului, barbie si frunte. Nu alege o nuanta foarte inchisa pentru ca efectul dat de aceasta sa nu fie artificial.

Luciul de buze se poate alege in orice nuanta deschisa, lejera, fructata de vara.
Uita-te atent ca pe langa nuanta ta favorita acesta sa aiba irizatii aurii.
Buzele tale vor parea mult mai pline.

Aplica un strat de fard de pleoape bej sidefat si un strat de mascara si gata!
Ai scapat de grija!

0 comentarii:

 
Trucuri © 2007 Template feito por Templates para Você